Wednesday, November 14, 2012

Tokoh Pelajar

Posted by zelynda at 11:34 AM 0 comments

Alhamdulillah pada hari Jumaat 9 November 2012 yang lepas telah selamat berlangsungnya konvokesyen anak2 aku. hehehe....bunyi macam dah dapat ijazah kan padahal tadika je. Syukur Along dianugerahkan Tokoh Pelajar Lelaki 6 Tahun Mentari Alwani Kids Centre. Walaupun dalam kelas dapat no 4 (aku pun tak tahu apa kriteria cikgu pilih) tak sempat nak tanya cikgu.

Yaya pulak dapat no 2 dalam kelas 5 tahun. Pandai Yaya simpan rahsia sampai majlis konvo ye. Anak-anak aku ni punya la nakal dan suka gaduh kat rumah sampaikan aku pun join sekali. tak sangka rupa2nya cemerlang kat sekolah. walaupun ibu dulu tak sekolah tadika (gara-gara yang adanye sekolah orang asli je masa tu), anak ibu pandai-pandai. semoga cemerlang bila dah masuk sek rendah, menengah, dan U ye. Amin...

bersama parents tokoh pelajar yang lain
nyanyi lagu Terima Kasih Cikgu ramai ramai sebelum bersurai

amar pun sibuk nak naik stage jugak.
foto shoot kat sekolah. boleh jadik model si Yaya ni

Yaya comel nari lagu 'Berjuta Batu' dan Along nampak 'seksi' nari Staying Alive. hehehe...pandai cikgu-cikgu train budak2 ni.

with Cikgu Aina & Cikgu Anne
Kena kasik kredit to Cikgu Zila, Cikgu Anne, Cikgu Aina, Cikgu Wati dll cikgu di Taska Mentari Alwani Kids Centre Kota Warisan, Sepang.

Tuesday, November 6, 2012

Lose 5kgs in 5weeks

Posted by zelynda at 3:34 PM 0 comments
Hemm...you go girl..ni azam hujung tahun. apa daa....orang azam tahun baru. aku punye dah hujung tahun baru nak berazam. hahaha...actually dah try sebelum ni tapi main2 je. Kali ni nak betul2 la. orang lain boleh kenapa aku tak kan. yang penting diri sendiri. MENTAL kena kuat. by 1/12/2012 kalau aku betul2 pulun...sepatutnya dah dapat ideal weight yang sepatutnya la.baru seminggu je start ni.

Thanks bos

Posted by zelynda at 3:10 PM 0 comments
Bos belanja KFC as our lunch today. sempena apa tu? ada kata bos pregnant. hahaha.. rosak jugak la diet aku hari ni. takpe...hari ni g aerobick. cover balik..
 

Super mom Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review