Wednesday, January 9, 2013

Lamanya...

Posted by zelynda at 3:12 PM
Huh...lama nya tak update blog sendiri. asyik baca blog orang lain je. diam tak diam anak aku dah jejak ke darjah 1. terasa diri ni dah tua. maknanya dah lapan tahun aku jadik bini orang. cerita pasal anak sekolah ni...so far Ajiq ok je sekolah. sebab dia dah biasa sek tadika since 4 tahun. dapat pulak sekelas dgn kawan2 masa tadika dulu.ok la tu jumpe geng lama.

1st day sek...ada la tragedi di kantin. terus je esoknya dan hari hari berikutnya aku terpaksa bekalkan dia makanan untuk dimakan time rehat. sian anak ibu...takpe belum pandai kot. atleast terjamin kebersihan bila ibu sendiri masak kan.

masuk minggu ke 2 sek ni, tetiba dia demam pulak isnin lepas. culture shock kot..belum biasa pagi ptg sek...penat agaknya. dapatla MC 2 hari. hari ni dah boleh pegi sek semula.

ni gambar masa orientasi.muka ajiq tak nampak...tapi si bapak pulak yang lebih (dah macam cikgu pulak). gambar ni cilok dari blog sek ajiq.

0 comments:

Post a Comment

 

Super mom Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review