Friday, November 8, 2013

Kitchen Wall Art

Posted by zelynda at 2:47 PM
Akhirnya terbeli jugak wall art ni dari CB2. sementara tengah promo ni baik aku beli. kang dah mahal tak terbeli pulak. kalau nak design sendiri...aku ni tangan bangku. hehehe...bila kira-kira...worth it jugak kot beli ngan CB2 ni.

ni la 3 design yang aku order.
dah bank in dan In Sha Allah next week dapat kot. tak sabar nak gantung kat dapurku yang comel tu.

2 comments:

Mrs.aisheiteru said...

Selamat mendeko-deko dari CB2

zelynda said...

mulanya saya gantung guna double sided tape yg hitam tu. lepas tu asyik jatuh je frame tu. last2 mintak hubby tolong drill dinding. baru la tak jatuh. tapi buruk jadiknya sebab tape hita, tu melekat bila cabut tanggal ngan cat sekali. huhuhu..ada satu frame tu tercabut pulak penyangkutnya..ganas benor saya ni. terpaksa la gam guna salutape je.

Post a Comment

 

Super mom Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review