Monday, September 30, 2013

Shopping barang baby kat Manjaku Bangi

Posted by zelynda at 12:56 PM
Aku dah masuk 31 minggu. memang dah plan gaji bulan ni nak beli barang2 baby skit2. dah pilih mana2 baju Along, Yaya ngan Amar yang masih elok boleh recycle untuk baby baru nanti. Plan hari sabtu nak pegi tapi en laki lak pegi servis Gen2 aku sampai Maghrib baru balik so tak jadikla.

Hari Ahad memang dah plan la nak pegi Manjaku Bangi. alih2 en laki kate pegi next week je la sebab petang tu dia kene setup booth kat KLIA pulak. last2 aku je yang pegi 4 beranak. gamble...tak nyusahkan orang. very independent woman kan.

memang dah buget dalam RM300 untuk belanja barang baby bulan ni. berjaya jugak akhirnya berbelanja sebanyak itu ada balance 50 hengget lagi.

Antara yang dibeli: baju, set mandian, dan segala kelengkapan yang wajib ade. yang lain2 boleh beli bulan depan dan seterusnya. 

0 comments:

Post a Comment

 

Super mom Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review