Wednesday, October 23, 2013

Nursery anak dah berdaftar dgn JKM

Posted by zelynda at 3:18 PM
Lega rasanya dapat tahu nursery anak aku ni dah berdaftar dengan JKM.
Sumber : Website JKM
Anak aku Amar dok sini since umur setahun sampai la 3 tahun ni. tahun depan Amar dah masuk tadika. Baby pulak take over tempat Amar. dah booking dengan owner tapi cuak jugak sebab 1st time nak hantar baby 2 bulan ke nursery. Amar pun aku antar ke nursery umur dah 6-7 bulan. tu pun gara-gara pengasuh dia pregnant.

hopefully baby ok nanti kat sini, dan takde la ape2 yang buruk berlaku. almaklumla sekarang ni macam2 kan..tu yang buat aku cuak je.

0 comments:

Post a Comment

 

Super mom Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review