Tuesday, October 8, 2013

ahad yang lepas

Posted by zelynda at 2:04 PM
aktivti hujung minggu aku last week seperti biasa bangun pagi buat sarapan untuk seisi keluarga. pas breakfast aku merajinkan diri buat macaroon. first time nak buat ni. buat 2 color, kuning ngan hijau. letak nutella dan peanut butter. tapi yg 1st bake je jadik. yang lagi 2 round tu tak menjadik pulak. huhuhu...tak tau silap tang mana. ikut resepi dari blog kak ita.

yang 1st bake ni memang boleh makan la. berebut anak2 aku makan. lepas ni tak tau la bila lagi nak buat. kene tuntut lagi ilmu dari yang pakar ni.


lunch kami makan kat kenduri rumah jiran. yahoooo...tak yah masak. tu yang syok. dah kenyang boleh tido. petang pulak bawak anak2 beriadah main kat taman. diaorg naik basikal, aku yang berpeluh jalan kaki. 1st time pegi taman ni sedangkan kami dok kat sini dah 2 tahun. sabo je la kan.
muka cuak sebab kena buai laju2..sian amar ye..

alooolooo...tomei tomei mat bunga sorang ni

0 comments:

Post a Comment

 

Super mom Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review